Sjukt.

Mhm. Hela veckan har bestått av vab. Eller ja, jag är ju hemma hela tiden, så någon vab blir det väl egentligen inte. Hur som så har jag haft sjuka barn hemma, vilket betyder mycket lite vila för mamman. Tjejerna har haft ögoninflammation, och dessutom går det magsjuka på förskolan, så i tisdags fick alla vara hemma kontroll.
 
Igår lämnade jag alla barn på  morgonen, Andreas blev matförgiftad onsdag kväll så han var hemma och vi behövde vila båda två. Efter 1,5 timme ringde de om Tilde, hon hade bajsat tre gånger på en timme och det hade luktat lite funky, ingenting ovanligt för hennes del, men jag förstår att de blir nojiga när det går magsjuka. Så jag hämtade hem henne och såg sen att hon var kladdig i ögonen igen, så det var inga konstigheter att ha henne hemma. Idag var förskolan stängd, så alla har varit hemma.
 
JAG ÄR TRÖTT. Jag behöver verkligen få sova dagtid och vila, lite ro, och det är vid såna här tillfällen som jag märker hur risig jag faktiskt är.
 
Men, nu är det helg, och nästa vecka hoppas jag att alla är friska. På tisdag ska Tilde till bvc och sen kommer Pernilla hit, äntligen! Som jag längtat!
Allmänt | | En kommentar |

Återkoppling.

Ja, jag duschade i morse. Så nu luktar jag inte illa. Jag tänkte att ni förmodligen var nyfikna? ;)
 
Det var 18-månaderskontroll för Ellan idag, Tilde är för kladdig i ögonen för att vara välkommen på bvc. Ella blev klart godkänd, följer sina kurvor fint och kunde göra det som sköterskan bad om. Sprutan gjorde förstås lite ont, men det gick över snabbt. Hon har börjat låtsassova när jag ska ta ut henne ur bilen, så jäkla roligt. Leon gör så, och hon apar efter.
 
Förresten, apropå det här med duschen. Jag har börjat använda ett oparfymerat schampo, bara för att det skulle vara bra mot kliande hårbotten. Oftast använder jag oparfymerad deo också, så det är bara duschtvålen som luktar, lite svagt. Tidigare har det varit viktigt att schampot luktar gott, har valt produkter utefter det, men jag känner mer och mer att det inte är så viktigt. Och ska jag till vårdcentralen eller bvc eller liknande så ser jag till att vara luktfri så gott det bara går, av omtanke av andra. Tycker att barnen luktar godast utan parfymer också. Kan näsan vänja sig vid oparfymerat så luktsinnet liksom förstärks?
 
Nåväl. Nu är det Paradise Hotel.
Allmänt | | Kommentera |

Lukt.

Jag luktar svett. Det gör att jag inte kan ligga på rygg med armarna över huvudet som jag brukar på kvällen, för då känner jag lukten. Jag borde alltså duscha. Men gör jag det? 

Nix. Jag orkar inte, också blev det för sent. Så i stället sprejar jag på lite deo (undrar om jag glömde det sist jag duschade?) och sover med armarna neråt i stället. Problem solved. För ett tag. 

I morgon blir det vab med alla ungar. Tjejerna har ögoninflammation och då får Leon också vara hemma. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp