Jaa...

Det är torsdag. Idag har jag kunnat vila i alla fall, även om det blev lite upphugget eftersom jag hade tid hos naprapaten mitt på dagen. Skönt att komma dit, även om det inte direkt var behagligt när hon tryckte som värst på ömma punkter. Men ingenting var katastrofdåligt, tvärtom faktiskt. Ryggen var helt okej, några små spänningar och låsningar, bröstet var utan anmärkning. Det som var dåligt var käkarna och, inte så otippat, höftböjaren på båda sidor. Fy satan vad det gjorde ont! Har varit slarvig med stretchingen just där.  

I morgon är det logoped för Leon och läkare för mig. Det är med blandade känslor jag går till läkaren, men jag hoppas det blir bra. 

Sovdags nu, Leon har parkerat sina fötter mellan mina ben så jag lär somna snabbt. :D
Allmänt | | Kommentera |

Lämna blod.

Jag lämnar blod, det känns självklart för mig. Jag är relativt frisk, det jag kämpar med är inget hinder för blodgivning, har ett bra hb och jag är inte rädd för nålar, så det finns ingen anledning att låta bli tycker jag. Det går ju snabbt, man får en tröja eller något annat, fika och en hälsokoll. Och man gör en insats för någon annan. Efter tvillingarnas förlossning fick jag två påsar blod. Jag hade inte dött om jag inte fått dem, men de hjälpte mig på benen mycket snabbare än annars. 

Jag känner nästan aldrig av att jag lämnat blod, det sticker till när de sätter nålen såklart, någon enstaka gång har det gjort ont, men då har de justerat nålen lite. Idag sved det till när nålen gick genom huden, och när den drogs ut, men i övrigt ingenting alls. Fick en värmepåse att hålla i handen, jag har en tendens att få kalla händer och det försvårar tappandet. Men efteråt har jag känt mig alldeles darrig och lite svag, det har hållit i sig hela dagen. Hoppas det har givit med sig till i morgon. Ska vara duktig och äta järntabletterna den här vändan, och om jag blir lika risig efter nästa tappning så får jag kanske prata med personalen och se om man kan göra något åt saken i framtiden. 
Allmänt | | Kommentera |

Logoped.

Leon och jag träffar en logoped. Före sommaren kändes det sådär kul att gå dit, eftersom jag ansåg att hon fokuserade på fel saker. Visade hon en bild på ett fat och Leon sa tallrik så blev det en bock i kanten. Inte så kul. Så jag bad BVC om en remiss till en annan, och idag var första mötet med Jerker. Åh! Efter en stund hos honom lutade sig Leon mot mig och viskade "mamma, jag tror han är en superhjälte!". När vi gick därifrån sa han "jag tycker om Jerker!". Ett gott betyg! Jag tyckte också om honom, så jag hoppas det håller i sig. :)
Allmänt, Leon | | 2 kommentarer |
Upp