Meh.Jag ÄR inte bra på det här med att uppdatera bloggen! Tänker ofta under dagen att "det där måste jag blogga om i kväll!", men när jag kommer hem är orken och inspirationen borta... Eller så är blogg.se så jäkla segt att jag tappar lusten totalt...

Nåväl. Var och lämnade blodprover igår, klockan var halv tio när nålen sattes i mitt armveck. Halv tre ringde läkaren och meddelade att jag måste börja äta Levaxin mot hypotyreos, eller underfunktion hos sköldkörteln. Jaha, kanske därför jag gått upp åtta kilo sedan årsskiftet kanske?! ;) Nåja, jag blev inte så förvånad, det ligger i släkten, så det är väl bara att tugga och se glad ut. Kanske slutar jag svettas som ett as på nätterna nu???

På måndag börjar jag jobba 35 timmar i veckan i stället för 30 (nej, jag orkar INTE räkna ut procenten!) så får vi se hur det går. Skönt att i alla fall har en chef som ställer upp på det. Det har varit turbulent på jobbet ett tag, men det verkar som att det börjar stabiliseras nu, åtminstone på min del av det.

Var upp och handlade för ett tag sen, och mötte mamma som hade världens största lass med mat i vagnen. Herregud. Vi hann både betala och trassla lite innan hon var klar, så vi hjälpte till att packa och bära till bilen innan vi åkte hem. Bra skit.

Har planerat bröllopet nu, har kommit en bit, gästlistan är spikad, inbjudningarna är satta, och i morgon ska vi nog försöka ta oss till Täby centrum för att köpa papper och sånt där. Sen kan ni räkna med att det dimper ner lite inbjudningskort! Förhoppningsvis den här veckan... ;)


Har haft en ego-period ett tag. Har undvikit att umgås med människor som jag inte mår bra av. Det kan vara så enkla saker som en negativ attityd hos personen i fråga, eller bara osynkade liv. Men jag vill inte ägna all tid åt att försvara mig själv, mitt liv och mina val när jag umgås med någon. Vi får se om jag fortsätter såhär ett tag... Behöver komma på benen själv nu, och då har jag inte plats för energitjuvar. Tyvärr.Igår kväll var Sassa, Tobbe och Micke över på middag, mycket trevligt! :D Fick en stor hund i knäet, hon har nog inte fattat att hon inte är så liten... ;)

That's all.
Allmänt | | 2 kommentarer |

Hej och hå!


Jag producerar för tillfället kommersiellt gångbara mängder slem, i både näsa och hals. Nu vet ni det. :P Igår åkte jag hem från jobbet, var bara där i några timmar, tänkte att "en förkylning behöver man inte vara hemma för, jag har ju ingen feber", dock glömde jag visst bort att jag har vissa svårigheter att andas... Så när jag försökt jobba, och inte ens kunde prata med ungarna utan att flåsa som ett ånglok så bestämde jag att jag skulle åka hem. Fast först hann jag med att komma ihop mig lite med en kollega som bestämt hävdade att byggarna inte skulle få befinna sig inne i köket.

Så ja, nu spenderar jag dagarna med att ligga i sängen och tycka synd om mig själv, hosta tills jag nästan kräks och snora. Fast jag var duktig och körde en maskin tvätt samt diskade upp ett berg av smutsiga tallrikar. Ja, vi har diskmaskin. :P

På lördag är det kalas, och då ska jag absolut vara frisk! Måste försöka införskaffa lite presenter innan dess bara...

Förresten, vi hyrde ju tre filmer. District 9 var ingen höjdare, anser jag, fast Andreas tyckte om den. Det var lite för mycket mördande för min smak. Five days var däremot riktigt bra! En brittisk mini-serie om en mamma som plötsligt försvinner, utan ett spår. Åh, den var grymt bra, trots att den var fem timmar lång, och trots att jag fick titta på tre av fem avsnitt ensam. ;)

I morse hade jag en liten svacka, men när jag sovit några timmar till kändes det bättre. Så det så.Färga håret nu kanske då.
Allmänt | | Kommentera |

Stackars mig...


Ja, kära vänner, det är synd om mig idag. Började hosta sent i går kväll, fortsatte försiktigt under natten och vaknade i morse med ont i lungorna och aningens snorig. Och idag har jag feber, har mest legat ner idag. Vi var och handlade och på hemvägen stannade vi och hyrde film. "The ugly truth" var faktiskt rätt bra. Har två stycken kvar att titta på senare, men man får ju ha dem i en vecka, så det är ingen brådska.

Ont i halsen också, så älskling sprang iväg och köpte halstabletter och glass till mig, allting är skitjobbigt, jag orkar inte vara uppe, och jag orkar inte prata eller göra något. Dock väcktes jag precis före middagen av att Andreas hade skurit sig i fingret. Lommarvägens blodbad, någon?

Igår kväll var jag på Ett Glas för att äta middag med Johanna och gänget. Trevligt, fast jag blev lite irriterad också. Varför kan inte folk förstå att man prioriterar olika? Nåväl, maten var god, och jag fick trevligt sällskap hem. :DMelodifestivalen på tv, jag är inte så engagerad. Jag vill bli frisk, vi får se väl om det funkar att jobba på måndag, jag hoppas det. Pernilla skulle egentligen kommit hit idag, om vi inte skulle varit barnvakter, men jag fick säga nej till båda, kände redan igår att något var på gång... :S


Skulle vilja somna och vakna och må bra. Jag tycker inte om att ha feber och må skit, Andreas säger att jag inte är så upphetsande heller. Hmpf, klart jag är! Jag är ju snyggast i världen, rufsigt hår, röd näsa, blanka ögon och ingen ork. ;)

Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp