Om tolv timmar.

Om tolv timmar beger jag mig till stress-rehab. Jag är sjukt nervös, kan inte sova och känner av ångesten. Rejält. Önskar jag kunde få ta med mig någon, typ något av barnen, eller Andreas, men det lär knappast vara jättepopulärt. Usch. 

Är så himla sugen på att ringa och sjukanmäla mig, jag vill inte det här! Jag är skiträdd, men jag vet inte riktigt vad som är så läskigt. Kan inte sätta fingret på det exakt. Folk kommer se mig. Jag kommer inte kunna gömma mig. Fy...

Just nu har jag dubbla täcken i sängen, Leon ligger nära nära och har stoppat in handen under min nacke. För en stund sen mumlade han "min mamma", och det värmer hela hjärtat. Han har sjungit "Sockerbagaren" för mig flera gånger idag, med fina rörelser, han rättade mig när jag sjöng fel ord i "Mössens julafton" och bad att få höra Luciasången flera gånger när vi var och handlade. Fina unge. Vad skulle jag göra utan honom?

Blä. Ont i magen. Det måste bli bra i morgon. Det måste det. 
Allmänt | | En kommentar |

Nervös.

På fredag ska jag ju till stress-rehab för första gången. Eller ja, första gången i stresshantering i alla fall. Och jag är sjukt nervös. Vet inte varför, men jag antar att det beror på att jag inte riktigt vet vad som ska hända, vilka som är där, om det är någon som tänker vräka ut hela sitt liv inför alla eller så. Jag är rädd att känna mig obekväm. Och för att få ångest. 

För att byta ämne helt så pratade jag och Leon om lucia. Han ville att mormor skulle komma och titta på deras firande, så jag ringde och bjöd in henne. Det ska bli så himla kul att se! Leon sjunger alla sånger här hemma, med rörelser, många gånger i rad. Pepparkaksgubbarna är favoriten just nu. Får se om småttingarna tänker stå kvar och sjunga eller om de vill komma till oss. 
Allmänt | | Kommentera |

Det går bra nu.

02.06. Jag är vaken. 

Somnade när jag nattade Leon tidigare, och sov nog en 45 minuter eller så. Det händer verkligen inte ofta att jag gör det, men föregående natt satte väl sina spår. Nu har jag tagit medicin och hoppas på bättre sömn i natt. Just nu känns det rätt hopplöst, och det känns som att det går lite bakåt igen? Ångesten är tillbaka, det är jobbigt att handla igen. Sömnen är dålig, jag drar mig undan och svarar inte i telefonen. Fan. 

I morgon måste jag dock handla, vad jag än tycker om den saken. Begriper inte varför det blir sämre igen nu, jag vill ju åt andra hållet!
Allmänt, Gnäll, Ohälsa | | Kommentera |
Upp