Just breathe.

I kväll är en sån kväll då jag knappt orkar andas. Inte bara psykiskt faktiskt, det känns jobbigt fysiskt också. Hjärtat slår så hårt, så hårt, det känns obehagligt nästan. Jag vill springa, ligga stilla, vara ifred, kramas, gråta och skrika. Så mycket frustration och stress som behöver komma ut på något vis, men jag vet inte hur. 

Jag har bitit fula märken i tungan, nattetid. Ibland vaknar jag av att jag biter så hårt att det gör skitont. All stress och spänning börjar ge fysiska symptom nu, jag har muskelryckningar som är väldigt irriterande, magkatarr och halsbränna, huvudvärk och stela muskler och känner mig så himla himla svag. Som om jag inte ätit på en vecka ungefär. 

Också längtar jag efter folk, som sjutton. Pernilla och Helen för att nämna två. Fast jag orkar inte träffa någon, jag bara håller mig undan. Crap. 

Fick just sängsällskap, en treåring som stoppade in händerna under min nacke och mumlade "du är min kompis...". 

Godnatt!
Gnäll, Leon, Ohälsa | | En kommentar |

Skitosäkerhet!

Jag blir så trött på den där jävla gamla skitosäkerheten jag går omkring med. Idag pratade vi om nyårsplaner, och en av våra vänner ska ha en tillställning, vilken vi inte är bjudna till. Jag kände direkt hur jag blev sådär liten igen. Men vad fan spelar det för roll? Barnen har det bäst hemma, ger vi oss iväg är det mest ett himla jagande, de som ska ses är sådana som ses regelbundet, medan vi typ aldrig lämnar hemmet. Mycket på grund av barnen. Man bjuder dessutom precis vilka man vill, så gör ju jag också. 

Trots att jag vet allt ovanstående så känns det lite. Att inte vara bjuden liksom. Men i alla fall, vi kommer vara hemma. Ta det lugnt. Kanske tända något tomtebloss till barnen. Kolla på film, titta på fyrverkerierna från altanen. 

Egentligen hade vi tänkt åka till ön, men eftersom Leon varit så risig så struntar vi i det, det är väldigt långt till sjukhuset om medicinerna inte hjälper... (Har jag skrivit det här tidigare? Det känns så. Nåja, ni får i så fall läsa det två gånger.) 

I kväll åt jag middag med två av mina fina vänner, vi ses inte ofta, men det är himla härligt när vi kan få till det! Och skönt att komma hemifrån ett tag, äta mat i lugn takt och till och med prata under tiden. :)

Ångest. Trots bra saker så är det en dålig dag idag. Fan också. 
Allmänt, Gnäll, Ohälsa | | 2 kommentarer |

God fortsättning!

Julen kom och passerade. Vi firade i vanlig ordning på två ställen, men utan stress och jäkt. Väldigt skönt, god mat, fina julklappar och trevligt sällskap. Leon hade feber, men var pigg ändå, så det märktes knappt. Han fick sin efterlängtade motorsåg med tillhörande hjälm, gullungen blev jätteglad. Ella fick en mobiltelefon som hon gick runt och pratade i hela kvällen och Tilde ett par bilnycklar med ljud. Sötnosarna blev nöjda de också. 

Idag åkte Leon och jag och köpte en juniorsäng till honom, och han ville frivilligt gå och lägga sig idag. Dessutom somnade han snabbt. Jag har ställt den väldigt nära min säng så jag kan hålla hans hand, försöker vänja honom av med att behöva sova med mig jämt. Får se hur det går...

Måendet då? Jotack, fler ångestattacker nu än tidigare, tror att tsh-värdet är åt skogen eftersom jag svettas som en gris om nätterna och jag känner mig sjuk liksom. Men å andra sidan är jag lugnare. Antagligen för att Andreas är ledig. 

Planerna för nyår är inte alls fastställda, kanske åker vi till ön, men det beror på vädret och status hos barnen. Helt ärligt skulle jag inte ha något emot att fira här hemma, bara familjen. Kanske köpa lite smörgåstårta, några tomtebloss och sånt, titta på film och inte bry sig så mycket. Jag har blivit mycket mer faniljeorienterad på sistone, vet inte riktigt varför, men det känns bra. Kanske är jag såpass mycket över ytan nu att jag orkar med det på ett annat sätt? Jag vet inte. 

Får se vad vi hittar på i morgon, en liten utflykt vore inte fel. :)
Allmänt, Leon | | En kommentar |
Upp