Angående HEGA rakbalsam.


Japp. Nu sitter jag och luktar HEGA rakbalsam. Ni vet det där gröna i genomskinlig, kantig plastflaska? Min morfar hade alltid det, och jag gillar doften. Vi brukade få litegrann på kinderna av honom, någon gång ibland sådär. Men nu är det inte rakbalsam jag har i ansiktet, utan en ansiktsmask. Den såg ut som yes diskmedel och luktade HEGA. Hm. Men det blir nog bra. ;) I kväll ska vi nämligen lämna hemmets lugna vrå och bege oss till andra änden av stan, till härliga Per och Kattis. Ska bli sjukt kul att komma ut lite! (Och shit, vad jag lät gammal där, men det är bara det att vi har varit så jäkla trötta de senaste helgerna att vi inte orkat med ett dugg.) Present är inhandlad och snart inslagen, alkoholen ligger på kylning och jag är duschad och klar. Tänkte låta skiten i ansiktet torka, ta bort den och sen eventuellt repa upp några varv på raggsockorna jag håller på med. De blev liksom gigantiska i hälen, och det är inte meningen. Det kommer bli oskönt att ha i kängorna. Men i övrigt har jag fått kläm på hur man gör, inte så svårt som jag trodde! :D

Vi fick göra en blixtutryckning tidigare idag, lillasyster hade försovit sig och vi skjutsade upp henne till jobbet, hon kom en hel timme tidigare än hon skulle gjort om hon väntat på bussen. :)

(Okej, vänta nu. Det stramar i NÄSAN. Ska det göra det när man har ansiktsmask på sig? Hm, har nog lyckats få in lite i näsan också. Fuck.)

Igår fick jag äta lunch och vila med mina små änglar på gamla avdelningen. Härliga ungar! Det började fint med att lilla O var arg och inte lät sig tröstas och lugnas av någon annan än mig. Hehe, gamla takter sitter i! Sen blev det lunch, och vi pratade om vad våra pappor heter. En liten skrutt envisades med att hans pappa heter Olle. Men det gör han inte, det är MIN pappa som heter det. Under vilan somnade tre av åtta, strålande! :D

Jobbade över en halvtimme, och det var riktigt mysigt! Fick rädda en ettåring som fått ett sår på läppen och som inte ville bli tagen i av hennes vikarierande fröken, så jag med min erfarenhet (eller så) tog hand om det. Också fick jag en dejt med Jossan på vägen hem. Som grädde på moset hade Andreas lagat middag när jag kom hem, bara att slå sig ner vid dukat bord. Mys å det grövsta! :D Idol i soffan och sen somnade han. Jag var vaken ett tag till. Det är skittråkigt, men standard. :S


Nästa söndag är det för övrigt dags för adventsglögg här hemma, välkomna! :DOch planeringen pågår för fullt. ;)

Ser dessutom fram emot att träffa folk i kväll, allihop! :D

Dags att dra av det där kladdet från ansiktet och pilla rent i näsan. Hm. Jag borde inte få hålla på med sånt här utan övervakning. ;)
Allmänt | | En kommentar |

Angående tandborstning och underbara C.


Jaha. Vi går rakt på sak. Jag måste fråga er en sak. När ni borstar tänderna, är ni liksom rena runt munnen under tiden då, eller har ni tandkräm runt om? Jag är absolut en sån som inte kan gå omkring och borsta tänderna, eftersom all tandkräm liksom smiter ut ur munnen och jag ser ut som en rabiessmittad hund eller något liknande. Vad gör jag för fel!? Håller jag tandborsten på fel sätt? Har jag för mycket tandkräm? Är min mun konstigt formad? Andreas är har inget gegg runt munnen, det är bara jag som drägglar tandkräm. Förstår inte, men vill gärna ha en förklaring! ;)

Nå, underbara C då. Igår när jag klev på bussen i Danderyd fick jag syn på den där kvinnan som är så himla outstanding. Hon satte sig på ett ledigt säte och jag slog mig ner bredvid. Jag var sjukt trött, men hon får mig att må bra och jag saknar verkligen att umgås med henne! Vi pratade hela vägen till Norrtälje och ja... Jag förstår inte hur hon kan vara så bra som hon är! Jag är avundsjuk. Hon har kloka svar på allt och när hon ler så lyser hela världen upp. Tror jag är lite smygförälskad. :P I vilket fall bestämde vi att vi ska gå och se New moon nästa vecka eller så, och det gör jag gärna! Nog för att jag tycker om att gå på bio med Andreas, men det känns som att det är en tjej-film, så då går jag väldigt gärna med C. Och ta en drink eller två efteråt kanske? ;)

Idag fick jag gå ner och vara vikarie hos mina små stjärnor på min gamla avdelning. Härliga ungar! Både samling, lunch och vila hann vi med. :) Innan detta hade jag också haft rörelse med barnen på min avdelning, och jag är sjukt imponerad. De hängde med på ALLT! Strålande tider! :DNu måste jag göra klart min mössa så jag kan börja om med raggsockor åt älsklingen. Förresten har jag fått en ny jacka idag! :D Röd, varm och vattentät, kan det bli bättre? :D

Allmänt | | Kommentera |

Onsdag.


Ledig dag mitt i veckan är underskattat. Enligt mitt nya schema jobbar jag måndag - tisdag och torsdag - fredag. Är faktiskt himla skönt. Jag behöver den dagen för återhämtning. Dock har jag inte särskilt mycket för mig de här dagarna. Idag har jag bara sorterat upp mina garner och lagt dem i nya lådan för garner. Haha, snacka om seriöst! :D Skulle egentligen rensat upp bland alla saker i köket, men tappade liksom sugen. Får ta det en annan dag.

Annars då? Jotack, det rullar! Fick hjärtsmält av älsklingens fina ord i bloggen igår, och förstår hur jävla mycket han betyder för mig om och om igen.

Senaste veckan har mitt hjärta fått för sig att det ska slå tokhårt om kvällarna, sådär så man verkligen känner att hjärtat faktiskt slår. Varje slag. Det är en knäpp känsla.

Pillade lite på Andreas huvud i kväll, tog mig en titt på såret och det ser sjukt fint ut! Tror inte att ärret kommer synas så mycket alls, och styngnen kan vi definitivt ta bort till helgen. Tror till och med att jag ska göra det själv, under överinseende av mamma Undersköterska. Ja, Andreas mamma alltså. ;)

Planerar för lucia-myset som är på gång. Alla vidtalade är positiva, alltså familjen och svärföräldrarna. Härligt!


Nja, nu är det ju faktiskt Greys på tv, så det blir till att glo på det i stället. :)


Allmänt | | Kommentera |
Upp