Ha!

Nä, jag har för tillfället ingenting att säga än... :D
Allmänt | | 4 kommentarer |

Tisdag hela dagen faktiskt.Idag har Leon och jag varit och fikat med bästa mammorna och deras bebisar. En mamma och bebis saknades dock. Det blev en eftermiddag fylld av fruktsallad, snor, spyor och mysigt umgänge. Jag får lite lätt ångest av att vara hemma hos de andra mammorna, de har alla så himla fint och snyggt hemma! Men jag antar att det också handlar om att vi bor i lägenhet, de andra i hus. (Eller ja, M bor också i lägenhet, men jag har inte varit hemma hos henne än..!) Det känns inte så kul att tapetsera om och sådär eftersom vi ändå siktar på att flytta härifrån, så det får liksom vara... Funktionellt, men kanske inte så vackert. ;)

Jag tycker om att träffa mammorna och deras fina ungar. Man får ventilera funderingar kring bebisen, sin egen roll, hur svårt det kan vara att hitta kläder som passar när man är i ett mellanläge, hur man får tid för sig själv, prickar på bebisen och allt sånt. Vi har dessutom samma bvc-sköterska allihop, och det känns också bra.

Leon fick sitt femmånaders-vaccin igår eftermiddag, förra gången rörde han inte en min, men den här gången gjorde det ont, och han visade det. Dock hade han slutat gråta nästan innan han kom upp i famnen igen. Nu har han två hårda små knölar vid sticken och de gör ont när man tar på dem, stackarn. Han har ju inte upplevt smärta egentligen tidigare. Han fick sova hos oss i natt och han sov hela natten utan att ge ett ljud i från sig. Han vaknade inte ens för att äta, vilket han börjat med för ett tag sen. Så han hade nog en del att bearbeta. :)

Mysigt att folk får barn runt omkring oss! Eller ja, alla har inte fått än, men det är två till på gång i gänget, båda borta i Grind. En alldeles snart och en i maj. Härligt! Massa bebisar att snosa på. Och ja, E och M har ju fått sin lilla tjej också, härligt! :)Naej. Jag ska ta och sluta bli arg på idioter på fl, och i stället gå och fixa te och mackor. Man blir hungrig av kören! :D
Allmänt | | Kommentera |

Räddningspatrull.


Klockan 07.43 ringde telefonen. Lillebror fick inte igång sin bil och undrade om Volvon möjligen fanns tillgänglig för lite starthjälp? Naturligtvis gjorde den det, så med startkablar och lite vilja startade även hans sura diesel-bil. Måste säga att jag är imponerad av att vår bil startar lätt som en plätt, även vid -23 grader som det var i natt när vi åkte hem från Helen och Thomas.

Andreas, Leon och jag var där igår för att äta kanongod middag, titta på melodifestivalen och spela spel. Att spela frågespel med Thomas gör att varje spelomgång går snabbt, men det är inte så troligt att man vinner. Helt hysteriskt var däremot skitkul! Dock tror jag att det blir roligare när man spelat det några gånger, och ännu roligare om man har lite sprit i kroppen. ;)

På teknikfronten har jag två nyheter att komma med:

1. Jag har en iPhone 4!
2. Windows 7 är installerat på datorn.

Båda är presenter från maken, fina fina han! <3

Leon-skrutt har fått två tänder och går inte längre att ha liggande på rygg, det tar en halv sekund så ligger han på mage. Det funkar mindre bra när vi är på babyrytmiken. "Lägg era barn på rygg och håll ögonkontakt!" Jo, tjena. Leon, hörde du vad rytmik-fröken sa? Ligg KVAR på rygg, unge! :D

Dagen kommer nog ägnas åt att flytta över foton och musik från den externa hårddisken till datorn, just nu är det ekande tomt. Men först; frukost!
Allmänt | | Kommentera |
Upp