Fredag, Rimbo och akuten.

Leon och jag drog till Rimbo för att spendera lite tid hos fina Trissan och hennes ungar. Trissan är jämt snygg, vilket får mig att känna mig lite extra dassig, men eftersom hon är förbaskat trevlig så är hon förlåten. Vi hade varit där en halvtimme kanske när Leon ramlade och bankade pannan i ett hörn på en pall. Skrik och tårar och en lite bula. Sen fullt ös igen. Vid fikat kräktes han två gånger, litegrann sådär. Men pigg och glad. På vägen hem somnade han förstås, efter att ha spytt lite till, han hade ju varit vaken i fyra timmar. Men när han inte vaknade till särskilt mycket när vi kom hem och jag bar in honom så ringde jag sjukvårdsrådgivningen, för att rådgöra. De tyckte ju absolut att vi skulle åka in med honom, så vi drog ner till akuten. Samma läkare som sist han slog huvudet (haha, vad sjutton ska de tro om oss!?) och han konstaterade att han högst troligt har en mindre hjärnskakning och att vi ska hålla honom under uppsikt. Peta lite på honom då och då och se att han reagerar. Men det är nog ingen fara. Och vi åker gärna till Rimbo igen. ;) Tre nätter i rad har Leon sovit hela natten (från sju ungefär), vaknat vid sex-tiden och fått välling och sen legat i sängen och bökat lite för att somna om igen. Hur skönt som helst! Han får gärna fortsätta med detta. :D Nä. I morgon ska vi åka till mamma, plocka lite svamp och så kanske.
Leon | | 3 kommentarer |

Torsdag.

På torsdagar har vi ibland syjunta, när tillräckligt många kan. Ikväll är vi hos
Malin, och får härlig kladdkaka med vispgrädde och flädersaft.

Härliga torsdag!

Allmänt | | En kommentar |

Jo det är så här va...

...att biljäveln inte gick igenom besiktningen. Tydligen så är det glapp i spindellederna på vänster sida, både övre fram och nedre bak. För helvete, på Norrbil ska de ha 5800:- för att byta. VA!? Näe, jävla skit, man ska inte ha bil. Positivt är väl i och för sig att en verkstad någon kilometer bort ska ha 1500 mindre. Så vi har nog faktiskt en rätt bra bil ändå, men det känns surt att lägga ut ännu mer pengar, bara för att kunna köra den. Nåja.

Jag har väl sagt att vi firat lille-man i dagarna tre, som sig bör? Det har vi i alla fall. Jag gjorde två tårtor i lördags, en med vaniljkräm och jordgubbssylt, och en med dumlefluff och mosad banan. Jäklar i min lilla låda, de var goda! Glömde ta kort på dem, annars hade ni fått se ett par vackra skapelser som tagit mig direkt till konditori-akademien! (Finns det en sån?) Ni får en annan bild i stället. På sonen som tränar på att dricka på egen hand. Observera den snygga morgonfrissan, och ignorera stöket i bakgrunden.Det är smidigare att sträcka muggen mot mig och säga "mmaammmmaaa?"...Jag tycker för övrigt att ni ska titta in till Madlen! Jag gillar henne som fan! Så det så.


Edit: Malin, visst fanns det varningstriangel i bilen! :D
Allmänt | | En kommentar |
Upp