Oj...?I morse vaknade jag klockan fem. Heja mig. Jag somnade om en kvart och vaknade sen igen. Fan! Vaken till halv sju. Vad är det för fel på mig?! Usch. Efter att ha tvångsgosat lite med Andreas somnade jag om och vaknade... Halv ett. Fuck. Men vi hade i alla fall bestämt att vi skulle upp och springa lite, så det gjorde vi. Inte långt, och inte fort, men vi gjorde det åtminstone! Bra jobbat av oss! Handlade lite och åkte hem och slöade. Jag somnade. IGEN! Drömde till och med märkliga drömmar om Paris Hilton. Va?

Baby väckte mig och sa att det var dags för middag, och det var ju det ju verkligen! Han grillade lax och jag var potatisansvarig. Hm, förmodligen ny favoritmat. =)

Så vad händer då? Ja du, inte så mycket. Försöker ta till vara på sista semesterdagarna, vi gör upp planer för framtiden och hoppas på att allt går som vi vill. Än så länge verkar det ju gå ganska bra. Känner mig enormt vuxen ibland, och ibland hur barnslig som helst. Något som är vuxet är nog längtan efter att kunna läsa Norrtelje Tidning på morgonen. Blir nog till att lägga en prenumeration på den snart. =)

Är inte alls sugen på att börja jobba igen, jag kommer ha svårt att ställa om till större barn, känner jag. Och det känns som ett någorlunda instabilt arbetslag också, jag vet att båda egentligen vill jobba på ett annat ställe, så jag är lite osäker... Men ser åtminstone fram emot att åka på semester i höst/vinter! Om det nu inte blir restriktioner på att resa med tanke på svininfluensan...

(Fy fan vad jag hatar Polly-reklamen!!!)

Men jag vet inte. Det kan nog bli spännande om den kommer in på förskolan, både hos barn och personal. Får se hur vi tacklar det. Jag hoppas bara att folk inte blir så sjuka som dem man läst om, de som faktiskt dör. Tänk om någon av barnen på förskolan skulle duka under! Eller, ännu värre, tänk om mina älskade syskonbarn skulle bli svårt sjuka! Det vet jag inte om jag skulle palla. Faktiskt är jag inte särskilt orolig för egen del, av någon anledning. Antagligen är det den där vanliga tanken "det händer inte mig". Och jag känner att jag får ta itu med det då.

Ryggen kändes för övrigt bra igår, men efter springrundan i morse kom det onda tillbaka. Men efter lite Tigerbalsam och några timmar på soffan känns det nästan helt bra igen. Underbart!

Nåväl. Jag tror jag ska spöa älsklingen i lite Betapet. ;)
Allmänt | | En kommentar |

Stolthet!Idag är jag så jävla stolt över oss, så jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Klockan tio i förmiddags var jag hos tandläkaren för att laga mitt livs första hål. Utan bedövning! Det var lite läskigt, så Andreas satt och höll i min fot medan det borrades och sånt i min mun. Jag höll på att be om ursäkt när tandläkaren sa att det var trångt att komma åt, men så kom jag på mig själv, och det är ju knappast mitt fel att mina tänder sitter lite trångt. ;) Efter lagning och betalning (det var inte så dyrt som jag trodde, men kanske det hade blivit värre om jag valt bedövning?) åkte vi till Flygfyren för att äta frukost. Bra skit!

Andreas blev blekare och blekare och mer och mer nervös allt eftersom tiden gick, jag hade nämligen talat om att vi skulle till blodbussen efter frukosten. Jag fick inte lämna eftersom jag varit hos käftis, men Andreas fick. Svetten lackade och han var blek som en sik, men blodet rann fint och han var så jävla bra! Dessutom fick jag också en tröja, bara för att jag tyckte att han skulle ta en rosa. ;) Blodbussen är bra!

Väl hemma var det soffläge och lite Wii som gällde, när hungern satte in drog vi en sväng till Donken. Det var läge för det. :P Handling och sen hem igen, och nu sitter vi här. Jag har nyepilerade ben, och Andreas har skrattat åt mig därför att jag tyckte det var dags för en ansiktsmask. Jag bjuder på det. ;)

På söndag är det ju kalas, och idag fick jag en till inbjudan, men jag tror tyvärr inte att vi hinner... =/

Har en del att planera, mycket idéer, men ingen direkt inspiration. Det får bli ändring på det.


Åh. Jag ska kramas lite med min modiga man. :)

Allmänt | | Kommentera |

Tillbaka till civilisationen.Jag är tillbaka i stan igen, efter en helg ute på ön. Det var dags för den årliga spelmansstämman och vi bakade bullar tills vi nästan svimmade och åkte sen ut på fredagseftermiddagen. Innan avfärd hann vi med att köpa presenter till pappa som har fyllt år. Just fredagen var mest avslappnad när vi väl kom ut, vi åt middag och umgicks en massa, men ägnade oss inte åt något särskilt, förutom att snygga till lite på gården. Fick se en film också, som B (som kommit ut tillsammans med hans fru K) filmat när vi var små, så det blev filmvisning i kammaren i vårt hus. Härligt att se! :D Fick hedersuppdraget att söva stora S, det är så jäkla mysigt!

Lördagen började med ett bryskt uppvaknande, mamma bankade på dörren och ropade att det var frukost, så vi masade oss över till huset och intog frukost i solen på trappan tillsammans med den övriga stora familjen. Så var det dags att sätta igång. Jag blev tilldelad uppdraget som barnvakt, vilket jag hemskt gärna var! Stora S och jag vandrade runt och tittade på saker, och när lilla L vaknade var det dags för lite mys och gos med henne, det är så himla kul att hon kan vara lite vaken och inte sura. ;) Övriga familjen jobbade hårt med att förbereda för anstormningen, det var bord som skulle bäras, porslin som skulle hämtas, kakor skulle bakas och det var berg av disk som skulle tas om hand. Men till slut kom alla människor och vi spelade, umgicks, sjöng och hade det trevligt hela dagen och kvällen. Kände av min rygg ganska tidigt på dagen, och fick huvudvärk, så efter en ipren uppsökte jag sängen och sov nån timme, och sen var jag på topp igen. :) Vi satt på bryggan till halv tre och myste, dansade och sjöng.

Andra saker hände också, men det är min hemlighet... ;)

På söndagen blev det frukost och utvärdering, mys med familjen och firande av pappas födelsedag. Jeansen var uppskattade, liksom strumporna. Kalsongerna var han lite tveksam till, men glad ändå! Och nej, de var inte i latex eller i någon konstig modell, bara lite mer färgglada än han vanligen har. :P Andreas och jag fick skjuts med K och B hem, och väl hemma däckade vi i soffan där vi spenderade hela kvällen. Hade sjukt ont i ryggen, så vi köpte Tigerbalsam och geggade in hela ryggen med, vilket hjälpte lite.

I morse kom jag knappt ur sängen, älsklingen for iväg och köpte en vetekudde och ipren åt mig, så nu börjar det lätta lite... Ska å det snaraste ringa naprapaten och få ordning på det... =/

På fredag är det dags för kryssning, det ser jag fram emot! :D

Allmänt | | En kommentar |
Upp