Tillbaka till civilisationen.



Jag är tillbaka i stan igen, efter en helg ute på ön. Det var dags för den årliga spelmansstämman och vi bakade bullar tills vi nästan svimmade och åkte sen ut på fredagseftermiddagen. Innan avfärd hann vi med att köpa presenter till pappa som har fyllt år. Just fredagen var mest avslappnad när vi väl kom ut, vi åt middag och umgicks en massa, men ägnade oss inte åt något särskilt, förutom att snygga till lite på gården. Fick se en film också, som B (som kommit ut tillsammans med hans fru K) filmat när vi var små, så det blev filmvisning i kammaren i vårt hus. Härligt att se! :D Fick hedersuppdraget att söva stora S, det är så jäkla mysigt!

Lördagen började med ett bryskt uppvaknande, mamma bankade på dörren och ropade att det var frukost, så vi masade oss över till huset och intog frukost i solen på trappan tillsammans med den övriga stora familjen. Så var det dags att sätta igång. Jag blev tilldelad uppdraget som barnvakt, vilket jag hemskt gärna var! Stora S och jag vandrade runt och tittade på saker, och när lilla L vaknade var det dags för lite mys och gos med henne, det är så himla kul att hon kan vara lite vaken och inte sura. ;) Övriga familjen jobbade hårt med att förbereda för anstormningen, det var bord som skulle bäras, porslin som skulle hämtas, kakor skulle bakas och det var berg av disk som skulle tas om hand. Men till slut kom alla människor och vi spelade, umgicks, sjöng och hade det trevligt hela dagen och kvällen. Kände av min rygg ganska tidigt på dagen, och fick huvudvärk, så efter en ipren uppsökte jag sängen och sov nån timme, och sen var jag på topp igen. :) Vi satt på bryggan till halv tre och myste, dansade och sjöng.

Andra saker hände också, men det är min hemlighet... ;)

På söndagen blev det frukost och utvärdering, mys med familjen och firande av pappas födelsedag. Jeansen var uppskattade, liksom strumporna. Kalsongerna var han lite tveksam till, men glad ändå! Och nej, de var inte i latex eller i någon konstig modell, bara lite mer färgglada än han vanligen har. :P Andreas och jag fick skjuts med K och B hem, och väl hemma däckade vi i soffan där vi spenderade hela kvällen. Hade sjukt ont i ryggen, så vi köpte Tigerbalsam och geggade in hela ryggen med, vilket hjälpte lite.

I morse kom jag knappt ur sängen, älsklingen for iväg och köpte en vetekudde och ipren åt mig, så nu börjar det lätta lite... Ska å det snaraste ringa naprapaten och få ordning på det... =/

På fredag är det dags för kryssning, det ser jag fram emot! :D

Allmänt | |
#1 - - sessan:

Ja men hallå ja, va det det vi prata om eller hände annat?? RING MIG!!! puss

Upp